Nicci Welsh: ”Jeg elsker N’AGEs tweakments”

”Jeg kan godt lide at få tweakments hos N’AGE, fordi det gør verden til forskel, når jeg lægger min lipliner.”

Nicci Welsh er professionel, international makeup artist og hårstylist. Selvom hendes kalender er fuldt booket, så er det vigtigt for Nicci, at hun har en lækker glød. Nicci er skønne 51 somre og fik sine første behandlinger som 45-årig. Nicci har været på besøg i klinikken for at få sine sædvanlige behandlinger med Botulinum Toxin (også kendt som botox) og Restylane Skinbooster.

Jeg ser træt ud – men jeg er ikke træt

”Aldringstegnene kommer hurtigere med årene. Det er vigtigt, at jeg får behandlinger lidt oftere – hvis jeg stadig vil matche den som jeg føler mig indeni. Der gik lang tid, før jeg fik min første behandling, og måske kom jeg lidt for sent i gang. Jeg bliver tit mødt af yngre kvinder i midten af tyverne, der spørger, om de burde få behandlinger nu. Mit svar er ”JA – det er bedre, at du får det nu, end du venter. Det var min fejl – for nu skal jeg have repareret alt muligt. Men det skal være med måde. Derfor vælger jeg N’AGE – fordi de laver naturlige tweakments.”

Jeg får mine tweakments hos N’AGE

”N’AGEs mange års erfaring og deres naturlige æstestik gør, at jeg føler mig i helt trygge hænder.
Man får tweakments hos N’AGE – et lille pust af friskhed. Det er ikke en transformation. Det er mig, men en bedre udgave af mig.”  

Der er bare noget, som makeuppen ikke kan skjule

”Med alderen har jeg tabt volumen i min overlæbe. Selvom man som makeupartist kender alle tricks til at tegne sig til ekstra volumen, så sidder make-uppen bare anderledes, når man bliver ældre. Nu glider læbestiften bare ud i fugerne – griner Nicci.”

Restylane er min timesaver

”Man får ikke andelæber hos N’AGE og det er ikke fordi, jeg vil spole tiden tilbage til mine ungdommelige læber. Jeg vil nærmere sige, at jeg fået pænere læber nu, end jeg havde før. Jeg skal ikke tænke på at tegne mine læber op – og det er jeg så glad for.”

 Ultherapy gav mig en skarp kæbelinje

”Med alderen har jeg som mange andre mistet elasticitet i mit kæbeparti. Jeg får Ultherapy, fordi den kan genskabe den kæbekant, som jeg stille og roligt har mistet. Jeg synes, det er en fantastisk behandling. Det er en behandling, hvor jeg selv kan se og mærke resultatet.”

Behandlinger er som makeup indefra

”Jeg får lavet kindben hos N’AGE. I makeup verdenen tegner vi jo kindbenene op med blush og bronzer for at synliggøre dem. Når jeg får mine tweakments hos N’AGE, så er det som makeup indefra. Det er fantastisk.”

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias