Nicci Welsh: ”Jeg elsker N’AGEs tweakments”

”Jeg kan godt lide at få tweakments hos N’AGE, fordi det gør verden til forskel, når jeg lægger min lipliner.”

Nicci Welsh er professionel, international makeup artist og hårstylist. Selvom hendes kalender er fuldt booket, så er det vigtigt for Nicci, at hun har en lækker glød. Nicci er skønne 51 somre og fik sine første behandlinger som 45-årig. Nicci har været på besøg i klinikken for at få sine sædvanlige behandlinger med Botulinum Toxin (også kendt som botox) og Restylane Skinbooster.

Jeg ser træt ud – men jeg er ikke træt

”Aldringstegnene kommer hurtigere med årene. Det er vigtigt, at jeg får behandlinger lidt oftere – hvis jeg stadig vil matche den som jeg føler mig indeni. Der gik lang tid, før jeg fik min første behandling, og måske kom jeg lidt for sent i gang. Jeg bliver tit mødt af yngre kvinder i midten af tyverne, der spørger, om de burde få behandlinger nu. Mit svar er ”JA – det er bedre, at du får det nu, end du venter. Det var min fejl – for nu skal jeg have repareret alt muligt. Men det skal være med måde. Derfor vælger jeg N’AGE – fordi de laver naturlige tweakments.”

Jeg får mine tweakments hos N’AGE

”N’AGEs mange års erfaring og deres naturlige æstestik gør, at jeg føler mig i helt trygge hænder.
Man får tweakments hos N’AGE – et lille pust af friskhed. Det er ikke en transformation. Det er mig, men en bedre udgave af mig.”  

Der er bare noget, som makeuppen ikke kan skjule

”Med alderen har jeg tabt volumen i min overlæbe. Selvom man som makeupartist kender alle tricks til at tegne sig til ekstra volumen, så sidder make-uppen bare anderledes, når man bliver ældre. Nu glider læbestiften bare ud i fugerne – griner Nicci.”

Restylane er min timesaver

”Man får ikke andelæber hos N’AGE og det er ikke fordi, jeg vil spole tiden tilbage til mine ungdommelige læber. Jeg vil nærmere sige, at jeg fået pænere læber nu, end jeg havde før. Jeg skal ikke tænke på at tegne mine læber op – og det er jeg så glad for.”

 Ultherapy gav mig en skarp kæbelinje

”Med alderen har jeg som mange andre mistet elasticitet i mit kæbeparti. Jeg får Ultherapy, fordi den kan genskabe den kæbekant, som jeg stille og roligt har mistet. Jeg synes, det er en fantastisk behandling. Det er en behandling, hvor jeg selv kan se og mærke resultatet.”

Behandlinger er som makeup indefra

”Jeg får lavet kindben hos N’AGE. I makeup verdenen tegner vi jo kindbenene op med blush og bronzer for at synliggøre dem. Når jeg får mine tweakments hos N’AGE, så er det som makeup indefra. Det er fantastisk.”

Tak til vores mange glade kunder

5
15 timer siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
1 dag siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
2 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette
5
19. jun 2022
Meget tilfreds
Blev anbefalet N’age af min søster som har haft gode erfaringer med deres behandlinger, og...
Eliza Danesi