Nicci Welsh: ”Jeg elsker N’AGEs tweakments”

”Jeg kan godt lide at få tweakments hos N’AGE, fordi det gør verden til forskel, når jeg lægger min lipliner.”

Nicci Welsh er professionel, international makeup artist og hårstylist. Selvom hendes kalender er fuldt booket, så er det vigtigt for Nicci, at hun har en lækker glød. Nicci er skønne 51 somre og fik sine første behandlinger som 45-årig. Nicci har været på besøg i klinikken for at få sine sædvanlige behandlinger med Botulinum Toxin (også kendt som botox) og Restylane Skinbooster.

Jeg ser træt ud – men jeg er ikke træt

”Aldringstegnene kommer hurtigere med årene. Det er vigtigt, at jeg får behandlinger lidt oftere – hvis jeg stadig vil matche den som jeg føler mig indeni. Der gik lang tid, før jeg fik min første behandling, og måske kom jeg lidt for sent i gang. Jeg bliver tit mødt af yngre kvinder i midten af tyverne, der spørger, om de burde få behandlinger nu. Mit svar er ”JA – det er bedre, at du får det nu, end du venter. Det var min fejl – for nu skal jeg have repareret alt muligt. Men det skal være med måde. Derfor vælger jeg N’AGE – fordi de laver naturlige tweakments.”

Jeg får mine tweakments hos N’AGE

”N’AGEs mange års erfaring og deres naturlige æstestik gør, at jeg føler mig i helt trygge hænder.
Man får tweakments hos N’AGE – et lille pust af friskhed. Det er ikke en transformation. Det er mig, men en bedre udgave af mig.”  

Der er bare noget, som makeuppen ikke kan skjule

”Med alderen har jeg tabt volumen i min overlæbe. Selvom man som makeupartist kender alle tricks til at tegne sig til ekstra volumen, så sidder make-uppen bare anderledes, når man bliver ældre. Nu glider læbestiften bare ud i fugerne – griner Nicci.”

Restylane er min timesaver

”Man får ikke andelæber hos N’AGE og det er ikke fordi, jeg vil spole tiden tilbage til mine ungdommelige læber. Jeg vil nærmere sige, at jeg fået pænere læber nu, end jeg havde før. Jeg skal ikke tænke på at tegne mine læber op – og det er jeg så glad for.”

 Ultherapy gav mig en skarp kæbelinje

”Med alderen har jeg som mange andre mistet elasticitet i mit kæbeparti. Jeg får Ultherapy, fordi den kan genskabe den kæbekant, som jeg stille og roligt har mistet. Jeg synes, det er en fantastisk behandling. Det er en behandling, hvor jeg selv kan se og mærke resultatet.”

Behandlinger er som makeup indefra

”Jeg får lavet kindben hos N’AGE. I makeup verdenen tegner vi jo kindbenene op med blush og bronzer for at synliggøre dem. Når jeg får mine tweakments hos N’AGE, så er det som makeup indefra. Det er fantastisk.”

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja