Vores Salicylsyrepeeling er nomineret til årets bedste skønhedsbehandling!

Vi er enormt stolte over at kunne offentliggøre, at vi er nominerede til Danish Beauty Award for årets bedste skønhedsbehandling med vores stjerne-peel, Salicylsyrepeeling! Det er en kæmpe ære, og vi er så glade for, at det er vores fantastiske Salicylsyrepeeling, der er blevet udvalgt.

Prisen for årets bedste skønhedsbehandling gives til én nøje udvalgt behandling, som er udført på en klinik, spa eller salon, der yder en ekstraordinær god behandling af hår, ansigt eller krop. Behandlingen skal være professionel og udfylde et særligt behov, der er moderne og trendsættende. På alle klinikker krydser vi fingrer for, at statuetten bliver vores, når årets awardshow afholdes d. 26. april.

Den fantastiske Salicylsyrepeeling

Vi forstår godt, at dommerpanelet hos Danish Beauty Award netop har udvalgt vores Salicylsyrepeeling i kategorien årets skønhedsbehandling – den kan nemlig gøre underværker for næsten alle.

En Salicylsyrepeeling er den perfekte behandling til mat hud, der har behov for et boost og mere glød. Har du tydelige porer, pigmentering, fine linjer og/eller uren hud, så kan en Salicylsyrepeeling gøre underværker for din hud. Allerede efter nogle få dage vil du opnå en smuk og mere ensartet, glat hud med fornyet glød.

En favorit blandt behandlere

“Salicylsyrepeeling er supereffektiv. Jeg har 23 års erfaring med behandlingen, og jeg har selv fået den mange gange. Jeg kan huske, at jeg allerede efter første behandling opnåede et flot resultat og fik mange komplimenter for min hud!  Mine normalt store porer blev meget mindre, min hud blev mere ensartet, og min glød blev betydeligt forbedret!” fortæller Ida, kosmetisk sygeplejerske og grundlægger af N’AGE.

Hvad er Salicylsyrepeeling?

Salicylsyrepeeling er en mediumstyrke peeling, der består af 30% salicylsyre. Den effektive peeling virker antibakteriel, nedsætter pigmentdannelsen og trækker porerne sammen, samtidig med at den fjerner de døde hudceller. Derudover stimuleres din huds produktion af kollagen og elastin, der gør din hud glat og spændstig.

Den er perfekt sammen med andre behandlinger

Salicylsyrepeeling kan med fordel kombineres med behandlinger med Botulinum Toxin eller Restylane for at give din hud den bedste pleje både indefra og udefra. Mens Salicylsyrepeelingen forbedrer din hudoverflade, anvendes Restylane til at skulpturere dit ansigts konturer og genskabe den ungdommelige fylde. Botulinum Toxin anvendes for at afslappe de mimiske muskler, så de dybe rynker udglattes.

Hvordan foregår behandlingen?

Salicylsyrepeelingen påføres huden med en pensel, hvorefter det skal virke et par minutter. Mens peelingen er på, kan man føle en varm fornemmelse i huden. I dagene efter en behandling kan huden være en lille smule rød og skalle lidt af, men de fleste vil kun opleve, at huden føles mere glat og har en fin glød.

Afhængigt af dit udgangspunkt og ønsker kan peelingen foretages en gang imellem i stedet for en ansigtsbehandling eller som et forløb med flere behandlinger med 3-4 ugers mellemrum, hvor man kommer mere i dybden med et problem.

Salicylsyrepeeling koster 1.750 kr. 

Tak til vores mange glade kunder

5
24 timer siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias