Book tid
Botox i København

Botox hos N’AGE København

En behandling med botox kan reducere de typer rynker, der kaldes mimiske rynker. De opstår, når musklerne i ansigtet trække sig sammen. Disse rynker kan med alderen sætte sig fast i panden, mellem brynene og omkring øjnene. Huden bliver helt naturligt tyndere og mindre elastisk, og det gør den altså mere modtagelig over for permanente folder.

Mange er trætte af, at uønskede rynker kan få dem til at se sure, stressede og overraskede ud, når de ikke er det – og her kan en botox-behandling hjælpe. Botox virker ved at afslapper musklerne, der trækker sig sammen, så huden ikke kan folde sig lige så kraftigt sammen. En behandling med botox kan derfor både være rynkeforebyggende og -behandlende. Rynkerne forsvinder i området, og du får på den måde et mere friskt, åbent og yngre udtryk.

Behandlingen kan ud over at forynge og reducere rynker også anvendes til shaping af ansigtet og til andre områder såsom svedgener.

Find vej på kort

N’AGE Botox i København

Kongens Nytorv 28
1050 København K
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
08.00 – 20.00
Tirsdag
08.00 – 20.00
Onsdag
08.00 – 20.00
Torsdag
08.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
10.00 – 16.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende et af de mange parkeringshuse nær Kongens Nytorv. Du kan bl.a. parkere i Magasin du Nords parkeringshus i Bremerholm 2, parkeringshuset på Adelgade 5, eller parkeringspladserne/parkeringshuset på Borgergade. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken. Ankommer du med offentlig transport, kan du tage metroen næsten lige til døren. Derudover stopper buslinje 23 også på Kongens Nytorv.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Book en konsultation til botox i København

Hvis du overvejer en botox-behandling, skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres med en N’AGE-hudlæge, da botox – eller Botulinum Toxin – er et lægemiddel, og for at være sikker på, at behandlingen er den rette for dig. For at finde ud af, hvilken botox-behandling der er den rette for dig, skal du desuden tale med en kosmetisk sygeplejerske til en gratis konsultation.

Information om behandling

Selve behandlingen med botox kan derfor både være rynkeforebyggende og -behandlende. Rynkerne forsvinder i området, og du får på den måde et mere friskt, åbent og yngre udtryk. Ved at afslappe nogle bestemte muskler kan ansigtet formes eller få et løft i bestemte områder. Eksempelvis er det populært at få et øjenbrynsløft, så ansigtet åbnes. En botox-behandling kan også løfte nedadvendte mundvige, hvilket kan give et friskere udtryk.

En behandling med botox kan ud over at forynge og reducere rynker også anvendes til shaping af ansigtet og til andre områder såsom svedgener. Der ses milde og forbigående gener i forbindelse med en botox-behandling, såsom rødme, hævelse og blå mærker. Mere sjældent ses influenzalignende symptomer. Botox nedbrydes over tid i kroppen, og gentagne behandlinger kan derfor være nødvendigt for at opretholde resultatet.
Botox kan ud over at forynge og reducere rynker også anvendes til shaping af ansigtet og til andre områder såsom svedgener.

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
2-3 timer
2-3 timer
Resultat
Resultat
3-10 dage
3-10 dage
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Rynkereducerende

Det er ingen hemmelighed, at der er en del fordomme om det at få botox-behandlinger. De fleste af dem er opstået ud fra skrækeksempler på folk, der enten er blevet helt mimikløse eller konstant ser overraskede ud. Sandheden er dog, at du sagtens kan få botox uden at mindske naturlighed og dynamik i ansigtet. Vores kosmetiske sygeplejersker tager også højde for, hvor meget af din naturlige mimik, du har lyst til at bevare.

Det er vores overbevisning, at et levende ansigt er smukt, og derfor tilpasser vi altid behandlingen efter vores kundes ansigt. På den måde ser det både naturligt og imødekommende ud. Egentlig plejer vi at sige, at ansigtets mimik bevares, selvom dine rynker behandles. Dine botox-behandlinger vil tilmed forebygge rynker.

De rynker vi behandler oftest, er de såkaldte mimiske rynker; bekymringsrynken mellem brynene, panderynker, dybe smilerynker ved øjnene, også kaldet kragetæer, næserynker og rynker ved læberne. Har du flere dybe rynker, kan det være en kombinationsbehandling vil være den rette for dig. Dette vil du og en af vores kosmetiske sygeplejersker sammen komme frem til.

Botox til shaping af ansigtet

Ud over at anvende botox til at reducere rynker er det også populært at få botox-behandlinger til shaping af ansigtet. Det gøres ved at afslappe nogle bestemte muskler, så ansigtet formes eller får et løft i de pågældende områder. Eksempelvis er det populært at få et øjenbrynsløft, så ansigtet åbnes. Derudover virker botox også til at løfte nedadvendte mundvige, hvilket kan give et friskere udtryk. Kæbemusklen kan også afslappes. Det gør, at ansigtet bliver mere hjerteformet frem for firkantet. Har man det såkaldte ’tandkødssmil’, som er, når overlæben trækker sig meget sammen ved smil, at en meget stor del af tandkødet blottes, kan det også reduceres med Botulinum Toxin.

En behandling med botox kan altså diskret give korrigering på nogle særlige træk, så ansigtet blandt andet virker mere harmonisk og imødekommende.

Reducer rynken og ikke mimikken

Vi møder ofte ideen om, at en behandling med botox ser unaturlig ud, og reducerer mimikken i ansigtet. Det er langt fra sandheden, og blot fordomme og skrækeksempler fra medierne. Hos N´AGE er vores klare holdning at et ansigt skal være levende. Vi overbehandler dermed aldrig med botox, og holder ydermere på retten til at sige nej, hvis vi vurderer en ønsket behandling, vil medføre et unaturligt resultat. Vi går ikke på kompromis, og har erfaring med kosmetiske behandlinger i over 20 år. Du er derfor sikret resultater i topkvalitet. En kosmetisk behandling med botox vil være målrettet dit ansigt, dine behov og dine ønsker. Når behandling er slut vil du blive tilbudt en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet lige som du ønskede og forventede.

Specialister i København

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Ida Bille Brahe

Ida Bille Brahe

Direktør og kosmetisk sygeplejerske
Patricia Møller

Patricia Møller

Kosmetisk sygeplejerske
atusa masolleh

Atusa Masolleh

Kosmetisk sygeplejerske
dalia sommer

Dalia Sommer

Kosmetisk sygeplejerske
Josephine Fabricius Kramsfeldt

Josephine Fabricius Kramsfeldt

Kosmetisk sygeplejerske
malene due

Malene Due

Kosmetisk sygeplejerske
Anne-Katrine Roed

Anne-Katrine Roed

Kosmetisk sygeplejerske
Nanna Treschow Bjerre

Nanna Treschow Bjerre

Kosmetisk sygeplejerske
Mia Jeppson

Mia Jeppson

Receptionist og koordinator
Claus Zachariae

Claus Zachariae

Hudlæge
Katrine Karmisholt

Katrine Karmisholt

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen