Filler i København

Filler hos N’AGE København

En behandling med filler er med til at give mere fylde og til at forme. Filler-behandlinger betyder for mange et unaturligt resultat. Det skyldes skrækeksempler på folk, der har fået for meget i læber eller ansigt, og hvor det er lagt uden at tage højde for harmoni eller med mangel på en god teknik. Du kan dog vide dig sikker på, at vi hos N’AGE udelukkende laver naturlige resultater. Vi mener nemlig, at de allerflotteste resultater er dem, hvor det er svært at sætte en finger på, hvad der er anderledes bortset fra glød, friskhed og harmoni i ansigtet.   

Hos N’AGE behandler vi med ikke-permanente fillers til alle vores filler-behandlinger. Filler bruges både i læberne og i ansigtet. Begge steder er det for give mere volumen, symmetri og eventuel konturering til ansigtet. En filler-behandling anvendes i mange tilfælde til at genskabe tabt fylde eller til at gøre ansigtet mere harmonisk.

Inden din behandling skal du booke en indledende, gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil du få en faglig vurdering af, hvilken type filler der er optimal til dig ud fra dine ønsker.

Find vej på kort

N’AGE Filler i København

Kongens Nytorv 28
1050 København K
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
08.00 – 20.00
Tirsdag
08.00 – 20.00
Onsdag
08.00 – 20.00
Torsdag
08.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
10.00 – 16.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende et af de mange parkeringshuse nær Kongens Nytorv. Du kan bl.a. parkere i Magasin du Nords parkeringshus i Bremerholm 2, parkeringshuset på Adelgade 5, eller parkeringspladserne/parkeringshuset på Borgergade. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken. Ankommer du med offentlig transport, kan du tage metroen næsten lige til døren. Derudover stopper buslinje 23 også på Kongens Nytorv.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Fylde, fugt og form i læberne

Vi bruger fillertypen Restylane til læberne. Det er en ikke-permanent filler, og den består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der kan binde fugten i huden – faktisk kan den binde op til 1.000 gange sin egen vægt i vand. Den eksisterer allerede naturligt i huden, men produceres i faldende grad med alderen. Da Restylane er en ikke-permanent filler, nedbryder huden det naturligt over tid.

Filler i læberne efterspørges oftest, fordi der ønskes mere voluminøse læber. Det er dog ikke alt læbefiller kan bruges til. En injektion med Restylane giver også et skud fugt direkte ind i huden. Restylane kan også bruges, hvis du lider af tørre eller rynkede læber. Mange af vores lidt ældre kunder bruger desuden filler til at genskabe en tabt volumen i læberne.

Filler til konturering

Du kan også få et mere kontureret ansigt med en behandling med filler. Her kan filleren injiceres ved eksempelvis kindbenene eller kæbelinjen, så ansigtet bliver mere markeret i det behandlede område. Derudover kan Restylane genskabe tabt fylde i eksempelvis kinder eller ved de nasolabiale folder, som er de furer, der løber fra næse til mund. Der kan også lægges filler i næseryggen, hvis du har et bump, der skal udlignes, eller i dybe ar fra eksempelvis akne, så huden løftes op på niveau med resten af ansigtet.

Den populære Restylane Skinbooster-behandling kaldes foryngelseskuren og giver mest af alt et ordentligt skud fugt, en mere jævn hud og en masse glød. Skinbooster reducerer også rynker og fine linjer forårsaget af tørhed i huden. Teosyal er en tyndere type filler til mørke rande, da den består af en blanding af stabiliseret og ikke-stabiliseret hyaluronsyre. Selve behandlingen udglatter dermed huden under øjnene, mens den stadig løfter huden i området op på niveau med resten, så fordybningen og skyggen fjernes. Især filler til konturering og mørke rande anvendes både af mænd og kvinder, da de begge giver et mere friskt udseende og et naturligt resultat.

Information om behandling

Filler bruges både i læberne og i ansigtet. Begge steder er det for give mere volumen, symmetri og eventuel konturering til ansigtet. Filler anvendes i mange tilfælde til at genskabe tabt fylde eller til at gøre ansigtet mere harmonisk.

Inden din fillerbehandling skal du booke en indledende, gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil du få en faglig vurdering af, hvilken type filler der er optimal til dig ud fra dine ønsker.

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Specialister i København

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Ida Bille Brahe

Ida Bille Brahe

Direktør og kosmetisk sygeplejerske
atusa masolleh

Atusa Masolleh

Kosmetisk sygeplejerske
dalia sommer

Dalia Sommer

Kosmetisk sygeplejerske
Josephine Fabricius Kramsfeldt

Josephine Fabricius Kramsfeldt

Kosmetisk sygeplejerske
malene due

Malene Due

Kosmetisk sygeplejerske
Anne-Katrine Roed

Anne-Katrine Roed

Kosmetisk sygeplejerske
Nanna Treschow Bjerre

Nanna Treschow Bjerre

Kosmetisk sygeplejerske
Sophie Corfixen

Sophie Corfixen

CoolSculpting og hårfjerning
Mia Jeppson

Mia Jeppson

Receptionist og koordinator
Claus Zachariae

Claus Zachariae

Hudlæge
Katrine Karmisholt

Katrine Karmisholt

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias