Filler i København

Filler hos N’AGE København

En behandling med filler er med til at give mere fylde og til at forme. Filler betyder for mange et unaturligt resultat. Det skyldes skrækeksempler på folk, der har fået for meget i læber eller ansigt, og hvor det er lagt uden at tage højde for harmoni eller med mangel på en god teknik. Du kan dog vide dig sikker på, at vi hos N’AGE udelukkende laver naturlige resultater. Vi mener nemlig, at de allerflotteste resultater er dem, hvor det er svært at sætte en finger på, hvad der er anderledes bortset fra glød, friskhed og harmoni i ansigtet.   

Filler bruges både i læberne og i ansigtet. Begge steder er det for give mere volumen, symmetri og eventuel konturering til ansigtet. Det anvendes i mange tilfælde til at genskabe tabt fylde eller til at gøre ansigtet mere harmonisk.

Inden din behandling skal du booke en indledende, gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil du få en faglig vurdering af, hvilken type filler der er optimal til dig ud fra dine ønsker.

Find vej på kort

N’AGE Filler i København

Kongens Nytorv 28
1050 København K
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
08.00 – 20.00
Tirsdag
08.00 – 20.00
Onsdag
08.00 – 20.00
Torsdag
08.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
10.00 – 16.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende et af de mange parkeringshuse nær Kongens Nytorv. Du kan bl.a. parkere i Magasin du Nords parkeringshus i Bremerholm 2, parkeringshuset på Adelgade 5, eller parkeringspladserne/parkeringshuset på Borgergade. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken. Ankommer du med offentlig transport, kan du tage metroen næsten lige til døren. Derudover stopper buslinje 23 også på Kongens Nytorv.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Fylde, fugt og form i læberne

Vi bruger fillertypen Restylane til læberne. Det er en ikke-permanent filler, og den består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der kan binde fugten i huden – faktisk kan den binde op til 1.000 gange sin egen vægt i vand. Den eksisterer allerede naturligt i huden, men produceres i faldende grad med alderen. Huden nedbryder det naturligt over tid.

Filler i læberne efterspørges oftest, fordi de gerne vil have mere voluminøse læber. Det er dog ikke alt, læbefiller kan bruges til. En injektion med Restylane giver også et skud fugt direkte ind i huden. Restylane kan også bruges, hvis du lider af tørre eller rynkede læber. Mange af vores lidt ældre kunder bruger desuden filler til at genskabe en tabt volumen i læberne, således at de ikke får deres naturlige læber tilbage.

Filler til konturering

Du kan også få et mere kontureret ansigt med filler. Her kan filleren injiceres ved eksempelvis kindbenene eller kæbelinjen, så ansigtet bliver mere markeret. Derudover kan Restylane genskabe tabt fylde i eksempelvis kinder eller ved de nasolabiale folder, som er de furer, der løber fra næse til mund. Der kan også lægges filler i næseryggen, hvis du har et bump, der skal udlignes, eller i dybe ar fra eksempelvis akne, så huden løftes op på niveau med resten af ansigtet.

Den populære Restylane Skinbooster-behandling kaldes foryngelseskuren og giver mest af alt et ordentligt skud fugt, en mere jævn hud og en masse glød. Skinbooster reducerer også rynker og fine linjer forårsaget af tørhed i huden. Teosyal er en tyndere type filler til mørke rande, da den består af en blanding af stabiliseret og ikke-stabiliseret hyaluronsyre. Den udglatter dermed huden under øjnene, mens den stadig løfter huden i området op på niveau med resten, så fordybningen og skyggen fjernes. Især filler til konturering og mørke rande anvendes både af mænd og kvinder, da de begge giver et mere friskt udseende og et naturligt resultat.

Information om behandling

Filler bruges både i læberne og i ansigtet. Begge steder er det for give mere volumen, symmetri og eventuel konturering til ansigtet. Filler anvendes i mange tilfælde til at genskabe tabt fylde eller til at gøre ansigtet mere harmonisk.

Inden din fillerbehandling skal du booke en indledende, gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil du få en faglig vurdering af, hvilken type filler der er optimal til dig ud fra dine ønsker.

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Specialister i København

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Ida Bille Brahe

Ida Bille Brahe

Direktør og kosmetisk sygeplejerske
Patricia Møller

Patricia Møller

Kosmetisk sygeplejerske
Anne Neergaard

Anne Neergaard

Kosmetisk sygeplejerske
atusa masolleh

Atusa Masolleh

Kosmetisk sygeplejerske
dalia sommer

Dalia Sommer

Kosmetisk sygeplejerske
ida vejborg

Ida Elina Vejborg

Kosmetisk sygeplejerske
Josephine Fabricius Kramsfeldt

Josephine Fabricius Kramsfeldt

Kosmetisk sygeplejerske
malene due

Malene Due

Kosmetisk sygeplejerske
Claus Zachariae

Claus Zachariae

Hudlæge
Katrine Karmisholt

Katrine Karmisholt

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
7 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
8 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela