N’AGE-værdier - æstetik, etik og sikkerhed

Det er vigtigt at have værdierne i orden

Som den største og førende klinik i Danmark tager vi ansvar for at sætte en høj standard.

Vores kerneværdier er æstetik, etik og sikkerhed, og de gennemsyrer den måde, vi driver klinik på: lige fra etisk markedsføring til æstetiske behandlinger og til et højt og kompromisløst sikkerhedsniveau. Vores værdier udgør rygraden i N’AGE, og det er din sikkerhed for et trygt behandlingsforløb med smukke resultater under topprofessionelle forhold med det højeste faglige niveau og den bedste sikkerhed.

Vi har sat ord på vores værdier, som gennemsyrer den måde, vi tænker og arbejder på.

 

Æstetik

Ordet æstetisk bliver brugt i mange sammenhænge og er jo i virkeligheden et subjektivt begreb. Hos N’AGE definerer vi æstetik som naturligt smukke resultater, der harmonerer til den enkelte person. Vi tager udgangspunkt i den nordiske version af skønhed, hvor vi skaber tydelige resultater, men ikke tydelige forandringer. For de fleste vil jo egentligt helst bare se godt ud og være den – lidt fortærsket, men ikke desto mindre rigtigt – bedste udgave af sig selv.

Du vil opleve æstetikken i vores rådgivning. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, men rådgiver, så resultatet bliver helstøbt. Det er ikke pænt eller harmonisk med en helt glat pande, hvis man har meget løs og kreppet hud på kinder og hals. Her vil vi se på hele ansigtet og rådgive i forhold til helheden.

Overlad kun dit ansigt i de bedste hænder
Kosmetiske behandlinger er et håndværk. Det er helt afgørende for resultatet, at de kun overlades til erfarne og kompromisløse behandlere, som er eksperter i at kombinere de forskellige behandlingstyper.

Det er i høj grad et håndværk, som man skal have respekt for. Når man indimellem ser resultater i pressen fra ind- og udland med personer, som er endt med ”fiskemund”, ”andenæb”, ”havenissekinder” eller ”kokosnød”, så er det udelukkende et udtryk for dårligt udført håndværk eller overdrevne behandlinger og dermed dårlig æstetisk sans.

Vi er perfektionister – og måske lidt nørdede
Hos N’AGE får man ikke ”andenæb” eller ”havenissekinder”. Alle vores behandlere har gennemført et utal af træninger og behandlinger og ved præcist, hvordan man skaber et smukt og harmonisk resultat. Alle mennesker er forskellige, og det er helt essentielt, at man som behandler har et skarpt og erfarent øje for at fremhæve den enkelte persons smukke træk og bevare mimik og personlighed.

Og vi er perfektionister. Derfor vil du også altid blive inviteret til en kontrol efter din behandling, så vi er sikre på, at resultatet er perfekt, og at du er helt tilfreds.

Rent visuelt vil du også opleve æstetikken i vores klinikker og i vores markedsføring, hvor linjen er nordisk og minimalistisk, men stadig varm og lækker.

Etik

I Danmark har vi heldigvis en relativt streng lovgivning, som regulerer nogle sikkerhedsmæssige minimumskrav inden for kosmetiske behandlinger. I vores øjne er disse lovkrav hverken tilstrækkelige eller kan stå alene.

Se dig for i junglen af klinikker!
Markedet for kosmetiske behandlinger stiger, hvilket også betyder, at der åbner en masse klinikker. Som Danmarks største kæde føler vi os hos N’AGE forpligtede til at definere god etik og sætte en høj barre for, hvordan man som ansvarlig klinik skal opføre sig. Vi arbejder derfor ud fra et strengt etisk regelsæt, som du vil opleve hele vejen rundt – lige fra i rådgivnings- og behandlingsøjeblikket til udformningen af markedsføringen.

Vær forberedt på vores ærlige mening!
Du vil for eksempel kunne mærke vores holdninger i konsultationen, hvor vi sætter god tid af til at gennemgå dine ønsker og forventninger. Vi vejleder ud fra dine ønsker, men du vil kunne opleve, at vi måske rådgiver dig til noget andet, end det, som du selv havde tænkt, fordi vi som professionelle behandlere med mange års erfaring har øje for, hvad der klæder dig.

Vi tager ikke honorar for konsultationen, selvom vi bruger tid på den. N’AGE’s forretningsmodel er baseret på tillid, og vores mange ekstremt trofaste kunder er for os beviset på, at den tillid belønner sig.

Vi er ikke de billigste – vi er de bedste
Vi anbefaler på det kraftigste, at man vælger klinik efter erfarenhed og seriøsitet og ikke lader sig friste af hurtige og dubiøse tilbud baseret på milliliter. Hos N’AGE betaler man for resultatet, og du går fra konsultationen med en pris for behandlingen, som du kan regne med. Vi gør også en dyd ud af at forventningsafstemme, i forhold til hvad du kan forvente, at det vil koste at vedligeholde resultatet.

På mange behandlinger er der en lovmæssig betænkningstid på 48 timer og på nogle længere. Vi kan sagtens forstå, at nogle kan være ivrige efter at komme i gang, når de har truffet beslutningen, men vi fraviger naturligvis aldrig dette krav.

Ja, vi siger også nej!
Du vil kunne opleve, at vi siger nej til en behandling, hvis vi synes, at ønsket er for ekstremt, eller vi på anden måde ikke kan stå inde for et smukt resultat. Måske er vi lidt kedelige på det punkt, men vi er ikke til det overdrevne, og vi synes, at hele branchen har en etisk forpligtelse til at sikre, at det unaturlige ikke bliver naturligt, og at de kommende generationer ikke vokser op med urealistiske forestillinger om, hvad skønhed er.

Anbefaling fra kunder og ambassadører
Vores markedsføring afspejler vores holdninger. Du finder ikke kunstige eller provokerende resultater, men derimod smukke billeder med et glimt i øjet og personlige og ærlige historier fra nogle af vores glade kunder eller ambassadører.

Du kan finde masser af før- og efterbilleder af nogle af vores kunder, som har været så glade for deres behandling, at vi har fået lov til at bruge deres billeder. Der er naturligvis aldrig retoucheret i resultaterne.

Vores kendte ambassadører er ikke purunge – de fleste er faktisk over 40 år og har haft præcis de samme aldringstegn eller kosmetiske irritationsområder som alle andre. De har bare valgt at gøre noget ved problemerne hos N’AGE, og så er de så begejstrede, at de derfor har valgt at stå op for os.

Sikkerhed

Hos N’AGE er vi specialiserede i hudforyngende og æstetiske, dermatologiske behandlinger. Vores behandlere er specialuddannede læger, kosmetiske sygeplejersker og hudterapeuter. Vi udfører årligt mere end 10.000 behandlinger og gennemgår mange internationale træninger for fortsat at være førende.

Din sikkerhed kommer før alt andet
Derfor tager vi os god tid i hele forløbet og følger op på din behandling. Er der behov for en ekstra kontrol, eller er der noget, som du bliver usikker på, så står vi parate.

Komplikationer er uhyre sjældne
Vi oplever heldigvis uhyre sjældent, at der opstår komplikationer i forbindelse med behandlingerne. Men skulle der opstå en komplikation, eller bliver du usikker, så har vi en døgnbemandet akuttelefon. Vurderer vi, at der er behov for, at du bliver tilset med det samme, så har vi sygeplejersker og læger tilknyttet alle vores klinikker.

Vi er vant til at håndtere kunder meget diskret
Vi har stor respekt for, at det er en privat – og for nogen også meget diskret – sag at få foretaget kosmetiske behandlinger. Hos N’AGE kan vi tilbyde en helt diskret håndtering af dit besøg, hvis du ikke ønsker at blive set i receptionen, eller når du går ind og ud.

Datasikkerhed – din sikkerhed
Vi opbevarer naturligvis journaldata strengt i henhold til reglerne fra Sundhedsstyrelsen, Datatilsynet og EU-persondataforordningen.

Såfremt vi har brug for at komme i kontakt med dig i forbindelse med din aftale, så bruger vi naturligvis kun de kontaktdetaljer, som du har oplyst, og vi oplyser ikke andre, som måtte svare din telefon om, hvor vi ringer fra.

Kurven er tom