Restylane København

Restylane i København

Da N’AGE åbnede sin første klinik i København i 2003, var Restylane helt nyt i Danmark. I dag står N’AGE som den ældste og mest erfarne kosmetiske klinik i landet – og vi anvender naturligvis stadig Restylane, når vi skal lave fillerbehandlinger. Restylane er en ikke-permanent filler og består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre, så ud over at give fylde, giver den også fugt. Hyaluronsyre er nemlig et fugtbindende sukkerstof, der kan binde op til 1.000 gange sin egen vægt i vand. Den findes i huden helt naturligt, men produktionen af den daler med alderen. Det gør huden mere tør og mindre spændstig, så der lettere opstår rynker og linjer.

Man kan bruge Restylane til flere ting: Ofte anvendes filleren til at give mere fylde i læberne, men den kan også bruges til at give mere volumen og konturering i ansigtet – eksempelvis ved at fremhæve kindben eller kæbelinje.

Book tid til konsultation i en af vores klinikker i København på henholdsvis Kgs. Nytorv, Østerbro og Frederiksberg. Vi har også klinik i både Charlottenlund og Lyngby.

Find vej på kort

N’AGE Restylane København

Kongens Nytorv 28
1050 København K
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
08.00 – 20.00
Tirsdag
08.00 – 20.00
Onsdag
08.00 – 20.00
Torsdag
08.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
10.00 – 16.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende et af de mange parkeringshuse nær Kongens Nytorv. Du kan bl.a. parkere i Magasin du Nords parkeringshus i Bremerholm 2, parkeringshuset på Adelgade 5, eller parkeringspladserne/parkeringshuset på Borgergade. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken. Ankommer du med offentlig transport, kan du tage metroen næsten lige til døren. Derudover stopper buslinje 23 også på Kongens Nytorv.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Book en konsultation til behandling i København

Ønsker du en behandling med Restylane i København, er N’AGE det absolut sikreste valg. En fillerbehandling er et håndværk, man skal have respekt for, og du bør derfor vælge en erfaren klinik. I København har vi tre klinikker: Kgs. Nytorv, Frederiksberg og Østerbro. Nord for København har vi to klinikker i Lyngby og Charlottenlund.

Vi hører ofte, at vores kunder kan være nervøse for at få en behandling med filler, fordi de ikke ønsker et unaturligt udtryk. Det skyldes ofte billeder i medierne af personer, der gennem kosmetiske behandlinger har fået et kunstigt resultat. Hos N’AGE udfører vi kun behandlinger, der giver et naturligt resultat, og som passer til lige præcis dig. På den måde garanterer vi altså et æstetisk smukt resultat.

En behandling med Restylane i København forudsætter, at du bestiller en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE i en af ovenstående klinikker. Her gennemgås dine behov og ønsker, og den kosmetiske sygeplejerske vil fortælle om behandlingen og komme med sin faglige vurdering.

Få Restylane i København

Man kan bruge Restylane til flere ting. Ofte anvendes filler til at give mere fylde i læberne, men det kan også bruges til at give mere volumen og konturering i ansigtet – eksempelvis ved at fremhæve kindben eller kæbelinje.

En behandling med Restylane i København forudsætter, at du bestiller en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske hos en af de ovenstående N’AGE. Her gennemgås dine behov og ønsker, og den kosmetiske sygeplejerske vil fortælle om behandlingen og komme med sin faglige vurdering.

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Hvad er Restylane?

Restylane er en af de mest efterspurgte behandlinger hos N’AGE, da den både reducerer rynker, tilfører volumen og giver overordnet set mere harmoni, glød og friskhed. Med vores over 20 års erfaring i at anvende Restylane ved vi, at denne behandling kræver et særligt æstetisk blik, omhyggelighed, ekspertise og generel faglig dygtighed. Det tager vi hos N’AGE meget seriøst.

Restylane er en gel, der består af vand og hyaluronsyre, og som kan tilføre volumen og fugt til huden. Vi tilbyder skræddersyede Restylane-behandlinger til forskellige områder af ansigtet, herunder læber, kinder, tindinger, kæbe og hage, hvilket sikrer vores klienter naturlige og harmoniske resultater.

Restylane har etableret sig som en af de mest pålidelige og populære behandlinger til aldring og tab af fylde i ansigtet. Hos N’AGE ser vi en stor efterspørgsel efter Restylane-behandlinger på grund af dens mange funktioner og dens evne til at skabe naturlige resultater ved at tilpasse behandlingen til hver enkelt patients unikke behov og ønsker.

Restylane i læberne

Da Restylane blot består af vand og hyaluronsyre, bliver filleren også helt naturligt nedbrudt i huden. Ud over fylde og fugt vil en behandling med Restylane også give glød og en mere jævn hudstruktur, og filler kan derfor både bruges til at genskabe tabt volumen og til at få mere fugt og glød i huden.

Fylde er ikke det eneste, Restylane kan give dine læber. Filleren kan også anvendes til blot at give læberne et skud fugt uden at give fylde. Hvis man har problemer med tørre læber, der mangler intensiv fugt, vil den fugtbindende hyaluronsyre i Restylane altså kunne hjælpe. De af vores kunder, der med alderen har mistet fylde i læberne eller har fået små rynker, kan få linjerne korrigeret og fylden genskabt med Restylane. Det kan give et mere ungdommeligt udtryk.

Volumen og konturering i ansigtet

Restylane kan også anvendes til at frame ansigtet. Ved at give fylde til eksempelvis kindbenene eller kæbelinjen virker ansigtet mere markeret og løftet. Du kan også få genskabt tabt volumen i kinderne med Restylane, så ansigtet ser mere ungt og friskt ud. På den måde kan Restylane give en naturlig konturering af ansigtet og kan anvendes til at udligne et bump på næseryggen eller til at udfylde dybe aknear i huden.

Den indledende konsultation med en kosmetisk sygeplejerske kan hjælpe dig med at få en forståelse for, hvordan dine behov bedst bliver mødt. Ofte kan Restylane kombineres med andre behandlinger for et smukkere resultat.

Der er flere og flere mænd, der ønsker kosmetiske behandlinger, og her er Restylane især efterspurgt. Filler kan nemlig på en subtil måde korrigere blandt andet mørke rande eller andre aldringstegn. Her er N’AGE det sikre valg, hvis du ønsker det mest naturlige resultat.

Restylane før- og efterbilleder

restylane københavn
Før
Efter
Restylane og botox
Kunden har fået Restylane i sine rande under øjnene, tindinger, kinder, hage, ved munden. Kunden har også fået botox i pande og mellem brynene.
restylane københavn
Før
Efter
Restylane
Kunden har fået Restylane i kæbelinje og hage.
restylane københavn
Før
Efter
Restylane
Kunden har fået Restylane i sine rande under øjnene.
restylane læbeforstørrelse københavn
Før
Efter
Restylane
Kunden har fået en læbebehandling med Restylane.
restylane københavn
Før
Efter
Restylane og botox
Kunden har fået Restylane i kinder, hage, kæbelinje og ved munden. Kunden har også fået botox i pande, ved øjnene og mellem brynene.
restylane københavn
Før
Efter
Restylane
Kunden har fået Restylane i kæbelinje og hage.
restylane læbeforstørrelse københavn
Før
Efter
Restylane
Kunden har fået en læbebehandling med Restylane.
Restylane
Før
Efter
Restylane
Kunden har fået Restylane i kæbelinje og hage.
restylane københavn
Før
Efter
Restylane
Kunden har fået en læbebehandling med Restylane.
restylane københavn
Før
Efter
Restylane
Kunden har fået Restylane i kæbelinje.

Specialister i København

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
ida bille brahe

Ida Bille Brahe

Direktør og kosmetisk sygeplejerske
atusa masolleh

Atusa Masolleh

Kosmetisk sygeplejerske
dalia sommer

Dalia Sommer

Kosmetisk sygeplejerske
Josephine Fabricius Kramsfeldt

Josephine Fabricius Kramsfeldt

Kosmetisk sygeplejerske
malene due

Malene Due

Kosmetisk sygeplejerske
Anne-Katrine Roed

Anne-Katrine Roed

Kosmetisk sygeplejerske
Nanna Bjerre Treschow

Nanna Bjerre Treschow

Kosmetisk sygeplejerske
mia jeppson

Mia Jeppson

Koordinator & Skincare Specialist
Claus Zachariae

Claus Zachariae

Hudlæge
Katrine Karmisholt

Katrine Karmisholt

Hudlæge

Spørgsmål og svar om Restylane

Hvad er Restylane?

Restylane er en ikke-permanent hyaluronsyrebaseret filler, der bl.a. bruges til at reducere rynker og give volumen til ansigtet. Det er også effektivt til at behandle læber med henblik på form og fylde samt til at behandle områder med tab af volumen, som f.eks. kindben og hage.

Hvordan virker Restylane?

Restylane er en gel, der injiceres i huden. Gelen varierer i form, tykkelse og lethed alt efter, hvor og til hvad den skal anvendes.

Ved at tilføre volumen og fugt til huden udglattes rynker og fine linjer øjeblikkeligt. Hyaluronsyre, som er den primære ingrediens i Restylane, binder vand og giver øget hydrering til huden, hvilket resulterer i en glattere og mere ungdommelig udseende hud – og et resultat, der varer længere.

Hvor længe varer resultaterne af Restylane?

Varigheden af ​​Restylane-resultater varierer afhængigt af flere faktorer, herunder behandlingsområdet, hudkvalitet og -pleje og produktets formel. Generelt kan resultaterne forventes at holde mellem seks måneder og et år. Efter denne tid kan en opfølgende behandling være nødvendig for at bevare de ønskede resultater.

Er der nogen bivirkninger ved Restylane?

En kompetent behandler er alfa og omega i din Restylane-behandling. Restylane er en generelt sikker behandling, men kræver også en indgående forståelse for ansigtets anatomi, nerver og væv. Derfor er det vigtigt, at du vælger en tryg klinik.

Der kan ved en Restylane-behandling opstå midlertidige bivirkninger såsom hævelse, rødme, kløe eller ømhed på injektionsstedet. Disse bivirkninger forsvinder normalt inden for få dage efter behandlingen.

Alvorlige bivirkninger er sjældne, men her skal du kontakte os på vores akuttelefon: 31 60 99 59.

Er Restylane egnet til alle?

Restylane er velegnet til alle køn og aldre, da den både kan forebygge, forme, genskabe og give en masse fugt.

Vi behandler ikke gravide og ammende, og ej heller personer med visse medicinske tilstande eller allergier over for ingredienserne i Restylane.

En grundig konsultation med en kosmetisk sygeplejerske er påkrævet for at afgøre, om Restylane er egnet til dig.

Hvordan adskiller Restylane sig fra andre fillere på markedet?

Restylane har en bred vifte af produkter designet til specifikke behandlingsområder, hvilket giver mere skræddersyede løsninger til de enkelte behov.

Restylane er en filler, der er ideel til shaping og konturering.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater efter en Restylane-behandling?

Resultaterne af Restylane er synlige umiddelbart efter behandlingen, men den fulde effekt opnås typisk inden for få dage til en uge, når eventuel hævelse eller rødme er aftaget. Dette kan variere afhængigt af den enkeltes reaktion på behandlingen og omfanget af injektionerne.

Er der nogen særlig pleje eller forholdsregler, jeg skal tage efter en Restylane-behandling?

Efter en Restylane-behandling kan det være gavnligt at undgå at massere eller gnide det behandlede område i de første dage samt undgå overdreven sol- eller varmeeksponering, bl.a. i sauna.

Du må desuden ikke lægge makeup eller udføre hård træning i de første 4-6 timer efter behandlingen.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh