Book tid

”Jeg vil ældes med ynde – og med al den hjælp jeg kan få”

Sommeren igennem er N’AGE ambassadør Lina Rafn og bandet Infernal med til at sparke fester i gang over hele landet.

“Når vi står på scenen, er der fuld knald på. Vi danser og sveder i sol, regn, blæst og røg. Det er noget helt andet end at stå på den røde løber, hvor makeuppen og lyset er perfekt. Mange ser koncerten gennem deres kamera og poster et hav af billeder på de sociale medier. For et par år siden var jeg ked af næsten alle de koncertbilleder, jeg så af mig selv. I dag er jeg fint tilfreds med de fleste” siger Lina Rafn, som fik sin første hudforskønnende behandling i 2014.

“Det startede med, at jeg fik et gavekort til en behandling. På det tidspunkt var jeg egentlig imod det her med kanyler og indsprøjtninger i huden” fortæller den smukke sangerinde, som mange også kender som tidligere dommer i X Factor og paneldeltager i Mads & Monopolet.

Alligevel var hun nysgerrig nok til at dukke op hos N’AGE og spørge, hvad behandleren ville gøre, hvis hun fik helt frie hænder. Behandleren bemærkede en fure på kinderne under hvert øje, som trådte tydeligt frem, når Lina var træt. Hun foreslog at fylde furerne ud med Restylane.

“Det er helt vildt, så stor forskel en lille dråbe kan gøre! Jeg så straks meget friskere ud – som om jeg havde sovet de to timer ekstra, man sjældent har tid til. Jeg har været så stinkeglad for den behandling, at jeg ikke har ord for det” lyder det fra Lina, som derefter var overbevist om, at små indgreb kan gøre en stor forskel uden at ændre ansigtet radikalt.

Siden har hun også prøvet Fraktioneret CO2 Laser af underansigtet og Ultherapy af hele ansigtet samt halsen, ligesom hun en gang om året får Botulinum Toxin – også kendt under varemærker som Botox i panden og rynken mellem brynene og med jævne mellemrum får en smule Restylane i overlæben for at udfylde de små dybe riller, så den røde læbestift ikke tværer ud.

“Faktisk er jeg ked af, at jeg ikke gik i gang tidligere. Men jeg er vokset op med, at det er lidt tabu at gå meget op i sit udseende, og jeg bildte mig selv ind, at jeg ville blive taget mere seriøst som musiker, hvis jeg var lidt sjusket med mit udseende – som om jeg brugte al min tid i studiet og ikke havde tid til at være forfængelig. Det ærgrer mig, at jeg ikke tidligere udlevede de ambitioner, jeg har for mit udseende. For jeg bliver glad, når jeg er smuk” konstaterer Lina.

I løbet af sommeren kan Lina fejre sin 42 års fødselsdag, og hun kan godt mærke, at alderen begynder at kunne ses.

“Jeg er genetisk disponeret for bulldogkinder og kalkunhage. Det begynder simpelthen at hænge, og når du synger for fuld kraft, får hals og hage virkelig frit løb.” 

Derfor har hun i løbet af det seneste år fået to behandlinger med Ultherapy, som ved hjælp af ultralyd stimulerer huden ned i de dybere lag og får den til at producere mere kollagen. Det er en behandling uden ar eller helingstid, som i løbet af få måneder strammer huden op indefra.

Ultherapy er nok den behandling, jeg er allergladest for, fordi den løfter mine ansigtstræk og putter dem tilbage på plads. Den strammer op, så det ser helt naturligt ud, og jeg kan se, at mit underansigt er blevet mindre slasket. Huden er mere fast og spændstig, især langs kæbelinjen” siger Lina, der er meget bevidst om, at hendes ansigtstræk ikke må ændre sig markant.

“Jeg har fuld tillid til N’AGE, fordi deres behandlinger altid er smagfulde. De har stor respekt og forståelse for, at de ikke skal lave om på mit udseende. Folk kender mit ansigt og vil straks synes, det ser mærkeligt ud, hvis det bliver forandret for meget”

Til gengæld synes Infernal-sangerinden, at vi bør blive bedre til at tale om, at vi giver vores udseende en hjælpende hånd.

“Hvis du ser en, der ser uforholdsmæssigt godt ud i forhold til sin alder, så har han eller hun sandsynligvis gjort

 noget ekstra for det. Jeg får tit at vide, at jeg holder mig godt, men jeg vil hellere sige, at jeg vedligeholder mig godt. Jeg spiser kosttilskud, putter serum på mine øjenvipper, sørger for at få nok søvn, minimerer mit indtag af alkohol og får hudforskønnende behandlinger for at kunne se godt ud – også uden makeup. Det er vigtigt, at vi tør tale om, at vi får hjælp på skønhedsfronten. For det er helt ok” lyder hendes opfordring.

For hende handler det ikke om at holde sig evigt ung, men om at holde sig så godt som muligt i den alder, hun har.

“Jeg har aldrig haft det sådan, at ”mere vil have mere”. Jeg er bare glad for, at de ting, jeg har været træt af, er blevet fikset. Man kan sagtens se, at jeg er en voksen dame, men jeg vil gerne ældes med ynde – med al den hjælp jeg kan få”

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen