”Jeg vil ældes med ynde – og med al den hjælp jeg kan få”

Sommeren igennem er N’AGE ambassadør Lina Rafn og bandet Infernal med til at sparke fester i gang over hele landet.

“Når vi står på scenen, er der fuld knald på. Vi danser og sveder i sol, regn, blæst og røg. Det er noget helt andet end at stå på den røde løber, hvor makeuppen og lyset er perfekt. Mange ser koncerten gennem deres kamera og poster et hav af billeder på de sociale medier. For et par år siden var jeg ked af næsten alle de koncertbilleder, jeg så af mig selv. I dag er jeg fint tilfreds med de fleste” siger Lina Rafn, som fik sin første hudforskønnende behandling i 2014.

“Det startede med, at jeg fik et gavekort til en behandling. På det tidspunkt var jeg egentlig imod det her med kanyler og indsprøjtninger i huden” fortæller den smukke sangerinde, som mange også kender som tidligere dommer i X Factor og paneldeltager i Mads & Monopolet.

Alligevel var hun nysgerrig nok til at dukke op hos N’AGE og spørge, hvad behandleren ville gøre, hvis hun fik helt frie hænder. Behandleren bemærkede en fure på kinderne under hvert øje, som trådte tydeligt frem, når Lina var træt. Hun foreslog at fylde furerne ud med Restylane.

“Det er helt vildt, så stor forskel en lille dråbe kan gøre! Jeg så straks meget friskere ud – som om jeg havde sovet de to timer ekstra, man sjældent har tid til. Jeg har været så stinkeglad for den behandling, at jeg ikke har ord for det” lyder det fra Lina, som derefter var overbevist om, at små indgreb kan gøre en stor forskel uden at ændre ansigtet radikalt.

Siden har hun også prøvet Fraktioneret CO2 Laser af underansigtet og Ultherapy af hele ansigtet samt halsen, ligesom hun en gang om året får Botulinum Toxin – også kendt under varemærker som Botox i panden og rynken mellem brynene og med jævne mellemrum får en smule Restylane i overlæben for at udfylde de små dybe riller, så den røde læbestift ikke tværer ud.

“Faktisk er jeg ked af, at jeg ikke gik i gang tidligere. Men jeg er vokset op med, at det er lidt tabu at gå meget op i sit udseende, og jeg bildte mig selv ind, at jeg ville blive taget mere seriøst som musiker, hvis jeg var lidt sjusket med mit udseende – som om jeg brugte al min tid i studiet og ikke havde tid til at være forfængelig. Det ærgrer mig, at jeg ikke tidligere udlevede de ambitioner, jeg har for mit udseende. For jeg bliver glad, når jeg er smuk” konstaterer Lina.

I løbet af sommeren kan Lina fejre sin 42 års fødselsdag, og hun kan godt mærke, at alderen begynder at kunne ses.

“Jeg er genetisk disponeret for bulldogkinder og kalkunhage. Det begynder simpelthen at hænge, og når du synger for fuld kraft, får hals og hage virkelig frit løb.” 

Derfor har hun i løbet af det seneste år fået to behandlinger med Ultherapy, som ved hjælp af ultralyd stimulerer huden ned i de dybere lag og får den til at producere mere kollagen. Det er en behandling uden ar eller helingstid, som i løbet af få måneder strammer huden op indefra.

Ultherapy er nok den behandling, jeg er allergladest for, fordi den løfter mine ansigtstræk og putter dem tilbage på plads. Den strammer op, så det ser helt naturligt ud, og jeg kan se, at mit underansigt er blevet mindre slasket. Huden er mere fast og spændstig, især langs kæbelinjen” siger Lina, der er meget bevidst om, at hendes ansigtstræk ikke må ændre sig markant.

“Jeg har fuld tillid til N’AGE, fordi deres behandlinger altid er smagfulde. De har stor respekt og forståelse for, at de ikke skal lave om på mit udseende. Folk kender mit ansigt og vil straks synes, det ser mærkeligt ud, hvis det bliver forandret for meget”

Til gengæld synes Infernal-sangerinden, at vi bør blive bedre til at tale om, at vi giver vores udseende en hjælpende hånd.

“Hvis du ser en, der ser uforholdsmæssigt godt ud i forhold til sin alder, så har han eller hun sandsynligvis gjort

 noget ekstra for det. Jeg får tit at vide, at jeg holder mig godt, men jeg vil hellere sige, at jeg vedligeholder mig godt. Jeg spiser kosttilskud, putter serum på mine øjenvipper, sørger for at få nok søvn, minimerer mit indtag af alkohol og får hudforskønnende behandlinger for at kunne se godt ud – også uden makeup. Det er vigtigt, at vi tør tale om, at vi får hjælp på skønhedsfronten. For det er helt ok” lyder hendes opfordring.

For hende handler det ikke om at holde sig evigt ung, men om at holde sig så godt som muligt i den alder, hun har.

“Jeg har aldrig haft det sådan, at ”mere vil have mere”. Jeg er bare glad for, at de ting, jeg har været træt af, er blevet fikset. Man kan sagtens se, at jeg er en voksen dame, men jeg vil gerne ældes med ynde – med al den hjælp jeg kan få”

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic