“Restylane giver unaturlige resultater” – og andre myter del 3

Hos N’AGE  svarer vi hver dag på masser af spørgsmål omkring vores behandlinger. Særligt hører vi mange myter om Restylane, og det er en skam! Restylane kan nemlig løse rigtig mange problemer såsom at udfylde rynker, skabe kontur, korrigere hage og næse samt skabe form og fylde i læberne. Her får du derfor sandheden om tre af de Restylane-myter, som vi hører allermest.

1. “Restylane og ’Botox’ er det samme”

Nej, Restylane og Botulinum Toxin, der også er kendt under mærker som Botox og Azzalure, er ikke det samme præparat. Restylane er en ikke-permanent, stabiliseret filler, som består af 98% vand og 2% hyaluron, og som det ligger i ordet “filler”, så går Restylane ind og fylder noget ud. Bl.a. bruges Restylane til at genskabe de ungdommelige konturer i ansigtet.

Botulinum Toxin får derimod musklerne til at slappe af, så huden og rynkerne udglattes. Botulinum Toxin virker fantastisk til reduktion af de mimiske rynker såsom bekymringsrynken mellem brynene, kragetæerne ved øjnene og rynkerne i panden.

2. “Restylane giver voldsomme og unaturlige resultater”

Denne fordom stammer i høj grad fra skrækeksemplerne, som vi ofte ser i medierne og på sociale medier. Men det er vigtigt at huske på, at vi netop lægger mærke til de dårlige resultater, fordi de gode resultater ser så naturlige ud, at det ikke falder os ind, at der er foretaget en behandling.

Vores kunder fortæller ofte, at de efter en behandling nærmest bliver oversvømmet med komplimenter fra omgangskredsen – men at ingen rigtig kan sætte fingeren på, hvilken forandring der er sket. Og netop dette går vi rigtig meget op i. Når man ser på vores før/efter-billeder, vil forbedringen også være tydelig, men det er vigtigt, at kunden efter behandlingen har et naturligt og sundt udseende.

3. ”Når man får filler/Restylane i læberne, strækkes huden, og hvis man stopper med at få behandlinger, vil læberne pludselig blive slatne…”

Heldigvis er dette også bare en myte! Når vi laver læbe-behandlinger, bruger vi en stabiliseret Restylane-gel, som består af 98% vand og 2% Hyaluron. Hyaluron er i huden helt naturligt, men med alderen producerer vi mindre og mindre af det, og det er grunden til, at mange mister den ungdommelige fylde.

I huden nedbrydes Restylane naturligt i løbet af ca. 6 måneder i læberne (og ca.12 mdr. i resten af ansigtet), og her bindes væsken langsomt i vævet, indtil læberne ser ud som før behandlingen. Læberne bliver altså hverken slatne eller på andre måder mere ‘løse’, når Restylanen er nedbrudt. Modsat har det faktisk vist sig, at Restylane forynger huden og får den til at danne mere naturlig kollagen, der opstrammer huden!

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke andre myter og fordomme vi hører? Så læs eller genlæs myter del 1 og myter del 2 >>

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
2 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette