Laserbehandling i København

Laserbehandling hos N’AGE København

En laserbehandling anvendes hos N’AGE København til både hudforyngende, reparerende og cellefornyende behandlinger. Vi tilbyder fire forskellige typer laserbehandlinger, som blandt andet kan reducere fine linjer, ar fra akne, strækmærker og solskader – og så kan laser også fjerne hår permanent.

Overvejer du en af vores laserbehandlinger, skal du først og fremmest booke en konsultation. Alt efter type laserbehandling er det enten hos en N’AGE-hudlæge eller en af vores kosmetiske sygeplejersker.  Den indledende konsultation er med til at sikre, at vi finder frem til den helt perfekte behandling for dig.

Find vej på kort

N’AGE Laserbehandling i København

Kongens Nytorv 28
1050 København K
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
08.00 – 20.00
Tirsdag
08.00 – 20.00
Onsdag
08.00 – 20.00
Torsdag
08.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
10.00 – 16.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende et af de mange parkeringshuse nær Kongens Nytorv. Du kan bl.a. parkere i Magasin du Nords parkeringshus i Bremerholm 2, parkeringshuset på Adelgade 5, eller parkeringspladserne/parkeringshuset på Borgergade. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken. Ankommer du med offentlig transport, kan du tage metroen næsten lige til døren. Derudover stopper buslinje 23 også på Kongens Nytorv.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

laserbehandling

Information om behandling

En laserbehandling kan effektivt både reducere ujævn pigmentering, karsprængninger og ar. Laser også kan fjerne hår permanent og forbedre hudteksturen, mens den reducerer fine linjer, formindsker porerne og virker let opstrammende.

Alt afhængig af hvilken slags laserbehandling der passer til din hud, er der en særegen restitutionstid og behandlingstid. Eksempelvis har Fraxel og IPL til hårfjerning næsten ingen restitutionstid efter behandlingen, mens huden skal restituere i længere tid efter en CO2-laserbehandling.

Du kan læse mere om behandlingerne ved at læse videre eller på deres behandlingssider.

Fraxel-laserbehandling

Fraxel-laser er helt klart en af vores mest populære laserbehandlinger. Den kan nemlig både reducere fine linjer, ar i ansigt og på kroppen og strækmærker. Derudover kan Fraxel synligt forbedre din hudstruktur, idet Fraxel-laserens præcise stråler sætter gang i hudens naturlige kollagenproduktion. På den måde stimuleres huden til at reparere og opstramme sig selv.

Fraxel-laseren er en meget sikker behandling, der ikke kræver langvarig downtime. Strålerne er uhyre præcise, så de kan målrettes til et snævert afgrænset område såsom et enkelt ar eller de fine linjer omkring øjnene.

Fraxel-laserbehandlingen påkræver en konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE.

Fraktioneret CO2-laser

Har du dybe ar, rynker eller store pigmentpletter fra solen, anvender vi ofte fraktioneret CO2-laser, som fungerer som en langvarig overfladebehandling af både små og større områder. Laseren reducerer ujævnheder i huden og giver en mere spændstig hud ved at lave små, kontrollerede forbrændinger, der sætter huden i gang med at reparere sig selv i dybden. En behandling med CO2-laser egner sig især til de moderate til svære rynker, solskader, slap hud omkring øjnene, leverpletter og dybe ar fra akne.

Fraktioneret CO2-laser udføres udelukkende af erfarne N’AGE-hudlæger og kun i klinikken på Kongens Nytorv i København og i Aarhus. Du skal derfor også have en konsultation hos en af vores hudlæger inden behandlingen.

IPL-laserbehandling

En af vores mest brugte laserbehandlinger er IPL, som står for Intense Pulsed Light. Den kan anvendes både til alt fra overordnet hudforyngelse til fjernelse af ar, hårfjerning og karsprængninger. Faktisk skelner vi mellem behandlingerne, så de hedder: IPL Rejuvenation, IPL til ar, IPL til karsprængninger, IPL til pigmentering og IPL til permanent hårfjerning.

Selve teknologien ved IPL virker på den måde, at lysenergibølger søger efter ujævne farver i huden i det pågældende område. Det kan for eksempel være en karsprængning, en farve i et hår, et ar eller anden ujævn pigmentering.  Når IPL’s lysbølge rammer farven, absorberer laseren den, så varmen fra laseren fjerner området.

Det kræver altid flere behandlinger med IPL-laser over flere måneder. Behandlingsforløbet gennemgås til din indledende konsultation af en kosmetisk sygeplejerske.

YAG-laser

Vores YAG-laser fjerner små karsprængninger på benene eller større karsprængninger i ansigtet, som ikke kan fjernes med IPL. Større kar på benene fjerner vi med mikrosklerosering, der er en injektion af en væske direkte i karrene, der får dem til at lukke og forsvinde.

Ønsker du en laserbehandling mod karsprængninger, skal du booke en tid til konsultation først. Her vil det vurderes, hvilken laserbehandling der bedst behandler din type karsprængninger.

Specialister i København

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
ida bille brahe

Ida Bille Brahe

Direktør og kosmetisk sygeplejerske
atusa masolleh

Atusa Masolleh

Kosmetisk sygeplejerske
dalia sommer

Dalia Sommer

Kosmetisk sygeplejerske
Josephine Fabricius Kramsfeldt

Josephine Fabricius Kramsfeldt

Kosmetisk sygeplejerske
malene due

Malene Due

Kosmetisk sygeplejerske
Anne-Katrine Roed

Anne-Katrine Roed

Kosmetisk sygeplejerske
Nanna Bjerre Treschow

Nanna Bjerre Treschow

Kosmetisk sygeplejerske
mia jeppson

Mia Jeppson

Koordinator & Skincare Specialist
Claus Zachariae

Claus Zachariae

Hudlæge
Katrine Karmisholt

Katrine Karmisholt

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias