Laserbehandling i København

Laserbehandling hos N’AGE København

En laserbehandling anvendes hos N’AGE København til både hudforyngende, reparerende og cellefornyende behandlinger. Vi tilbyder fire forskellige typer laserbehandlinger, som blandt andet kan reducere fine linjer, ar fra akne, strækmærker og solskader – og så kan laser også fjerne hår permanent.

Overvejer du en af vores laserbehandlinger, skal du først og fremmest booke en konsultation. Alt efter type laserbehandling er det enten hos en N’AGE-hudlæge eller en af vores kosmetiske sygeplejersker.  Den indledende konsultation er med til at sikre, at vi finder frem til den helt perfekte behandling for dig.

Find vej på kort

N’AGE Laserbehandling i København

Kongens Nytorv 28
1050 København K
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
08.00 – 20.00
Tirsdag
08.00 – 20.00
Onsdag
08.00 – 20.00
Torsdag
08.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
10.00 – 16.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende et af de mange parkeringshuse nær Kongens Nytorv. Du kan bl.a. parkere i Magasin du Nords parkeringshus i Bremerholm 2, parkeringshuset på Adelgade 5, eller parkeringspladserne/parkeringshuset på Borgergade. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken. Ankommer du med offentlig transport, kan du tage metroen næsten lige til døren. Derudover stopper buslinje 23 også på Kongens Nytorv.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

laserbehandling

Information om behandling

En laserbehandling kan effektivt både reducere ujævn pigmentering, karsprængninger og ar. Laser også kan fjerne hår permanent og forbedre hudteksturen, mens den reducerer fine linjer, formindsker porerne og virker let opstrammende.

Alt afhængig af hvilken slags laserbehandling der passer til din hud, er der en særegen restitutionstid og behandlingstid. Eksempelvis har Fraxel og IPL til hårfjerning næsten ingen restitutionstid efter behandlingen, mens huden skal restituere i længere tid efter en CO2-laserbehandling.

Du kan læse mere om behandlingerne ved at læse videre eller på deres behandlingssider.

Fraxel-laserbehandling

Fraxel-laser er helt klart en af vores mest populære laserbehandlinger. Den kan nemlig både reducere fine linjer, ar i ansigt og på kroppen og strækmærker. Derudover kan Fraxel synligt forbedre din hudstruktur, idet Fraxel-laserens præcise stråler sætter gang i hudens naturlige kollagenproduktion. På den måde stimuleres huden til at reparere og opstramme sig selv.

Fraxel-laseren er en meget sikker behandling, der ikke kræver langvarig downtime. Strålerne er uhyre præcise, så de kan målrettes til et snævert afgrænset område såsom et enkelt ar eller de fine linjer omkring øjnene.

Fraxel-laserbehandlingen påkræver en konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE.

Fraktioneret CO2-laser

Har du dybe ar, rynker eller store pigmentpletter fra solen, anvender vi ofte fraktioneret CO2-laser, som fungerer som en langvarig overfladebehandling af både små og større områder. Laseren reducerer ujævnheder i huden og giver en mere spændstig hud ved at lave små, kontrollerede forbrændinger, der sætter huden i gang med at reparere sig selv i dybden. En behandling med CO2-laser egner sig især til de moderate til svære rynker, solskader, slap hud omkring øjnene, leverpletter og dybe ar fra akne.

Fraktioneret CO2-laser udføres udelukkende af erfarne N’AGE-hudlæger og kun i klinikken på Kongens Nytorv i København og i Aarhus. Du skal derfor også have en konsultation hos en af vores hudlæger inden behandlingen.

IPL-laserbehandling

En af vores mest brugte laserbehandlinger er IPL, som står for Intense Pulsed Light. Den kan anvendes både til alt fra overordnet hudforyngelse til fjernelse af ar, hårfjerning og karsprængninger. Faktisk skelner vi mellem behandlingerne, så de hedder: IPL Rejuvenation, IPL til ar, IPL til karsprængninger, IPL til pigmentering og IPL til permanent hårfjerning.

Selve teknologien ved IPL virker på den måde, at lysenergibølger søger efter ujævne farver i huden i det pågældende område. Det kan for eksempel være en karsprængning, en farve i et hår, et ar eller anden ujævn pigmentering.  Når IPL’s lysbølge rammer farven, absorberer laseren den, så varmen fra laseren fjerner området.

Det kræver altid flere behandlinger med IPL-laser over flere måneder. Behandlingsforløbet gennemgås til din indledende konsultation af en kosmetisk sygeplejerske.

YAG-laser

Vores YAG-laser fjerner små karsprængninger på benene eller større karsprængninger i ansigtet, som ikke kan fjernes med IPL. Større kar på benene fjerner vi med mikrosklerosering, der er en injektion af en væske direkte i karrene, der får dem til at lukke og forsvinde.

Ønsker du en laserbehandling mod karsprængninger, skal du booke en tid til konsultation først. Her vil det vurderes, hvilken laserbehandling der bedst behandler din type karsprængninger.

Specialister i København

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Ida Bille Brahe

Ida Bille Brahe

Direktør og kosmetisk sygeplejerske
Patricia Møller

Patricia Møller

Kosmetisk sygeplejerske
Anne Neergaard

Anne Neergaard

Kosmetisk sygeplejerske
atusa masolleh

Atusa Masolleh

Kosmetisk sygeplejerske
dalia sommer

Dalia Sommer

Kosmetisk sygeplejerske
ida vejborg

Ida Elina Vejborg

Kosmetisk sygeplejerske
Josephine Fabricius Kramsfeldt

Josephine Fabricius Kramsfeldt

Kosmetisk sygeplejerske
malene due

Malene Due

Kosmetisk sygeplejerske
Claus Zachariae

Claus Zachariae

Hudlæge
Katrine Karmisholt

Katrine Karmisholt

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Isabella er god til af følge op
Isabella er god til af følge op, så man føler sig set og hørt ...
Gitte Müller
5
1 dag siden
Man føler sig velkommen i de lækre…
Man føler sig velkommen i de lækre omgivelser. Personalet er dygtige og søde. Man føler...
Mette
5
1 dag siden
Jeg føler mig altid i trygge og gode…
Jeg føler mig altid i trygge og gode hænder hos N’AGE Aarhus. Dygtige og kompetente...
Rikke
5
1 dag siden
God oplevelse
Man bliver altid mødt af venlige og professionelle behandlere. ...
Simone
5
1 dag siden
Professionel klinik med fantastik service
Jeg har benyttet mig af N'AGEs klinik i Aarhus gennem de sidste 2 år, og...
Maude J.
5
1 dag siden
Sødeste og mest professionelle personale!
Sødeste og mest professionelle personale. Virkelig god oplevelse! Kommer helt sikkert igen :-) ...
Anna
5
1 dag siden
Altid en rigtig god oplevelse
Tak for et altid fantastisk resultat ❤️ ...
mkk
5
1 dag siden
Imødekommenhed og professionel…
Imødekommenhed og professionel behandling. ...
Fru Susanne Maria Lamhauge
5
2 dage siden
Jeg kan klart anbefale N'Age.
Jeg kan klart anbefale N'Age. Yderst profesionelle behandlere og resultatet er jeg super tilfreds med....
Marianne Petersen
5
2 dage siden
Kæmpe anbefaling
Jeg har lige fået restylane- behandling igen. Som altid er Nage meget kompetence, samt dygtige...
Lene Trier