Hvad fortæller din hud dig? Se, hvilken behandling der passer til dig!

Det er lettere at forebygge end at korrigere. Derfor anbefaler vi også, at man starter i god tid med at bygge hudens forsvar op, så man kan bevare sit udseende mange år fremover. Omvendt er det heller aldrig for sent at gå i gang med kosmetiske behandlinger for at passe på sin hud og reducere de tegn, der får dig til at se trættere ud, end du føler dig.

Vi har spurgt vores behandlere om de bedste behandlinger til hver aldersgruppe og samlet en oversigt til dig her:

20’erne

Astrid er 25 år og kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE.

I 20’erne handler det om at forebygge, beskytte og pleje sin hud. Din hudplejerutine bør inkorporere produkter med et højt indhold af antioxidanter for at beskytte mod forurening og UV-stråling som CE Ferulic. Og husk altid solcreme med faktor 50! Vi anbefaler Mineral Radiance, der også har en anelse farve i, så du kan bruge den i stedet for makeup,” fortæller Astrid.

Hudens produktion af hyaluronsyre, som holder din hud glat, fast og spændstig, begynder at falde i 20’erne. Profhilo er derfor den perfekte forbyggende behandling, så huden forbliver smuk i mange år endnu,” anbefaler Astrid, som selv er stor tilhænger af denne behandling.
Læs mere om Profhilo >>

Behandlinger med IPL er også velegnet til ung hud og fjerner diffus rødme, karsprængninger, pigmentpletter og virker generelt hudforyngende ved at øge produktionen af kollagen. IPL kan også bruges til permanent at fjerne hår, så du ikke skal vokse og barbere dig resten af dit liv.

30’erne

Patricia er 34 år og kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE

I 30’erne kommer de første aldringstegn, typisk i form af kragetæer, rynker i panden og mellem brynene. Her anbefaler vi Botulinum Toxin for at afslappe musklerne og fjerne de første mimiske rynker,” siger Patricia.

En behandling med Skinbooster eller Profhilo gør underværker for din hudkvalitet og tilfører store mængder fugt. Fugtmangel er en af årsagerne til, at huden i 30’erne begynder at se mere mat og træt ud. Skinbooster har en udfyldende effekt og er derfor velegnet til at fjerne fine linjer og give lidt ekstra volumen. Hvis man allerede har en del fylde, er Profhilo mere passende, da behandlingen ikke har samme udfyldende effekt, men forynger din hud generelt ved at give et boost af hyaluronsyre.
Læs mere om Profhilo >>
Læs mere om Skinbooster >>

Det er også i denne alder, mange bliver gravide. Efterfølgende vil dit maveskind være løsere. Til at opstramme huden bruger vi den skånsomme ultralydsbehandling, Ultherapy.
Læs mere om Ultherapy >>

40’erne

Anne er 47 år og kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE.

I 40’erne falder din kollagenproduktion mærkbart. Derfor mister du volumen og elasticitet. Din kinder synker, dine rande under øjnene bliver dybere og tydeligere. Typisk får man også næse-til-mund rynken. Behandlinger med Restylane er perfekte i dine 40’ere, da de genskaber den tabte volumen, så du igen ser frisk og veloplagt ud. For at få det bedste resultat bliver behandlinger med Restylane ofte lavet i kombination med Botulinum Toxin for at opnå et mere harmonisk resultat,” fortæller Anne.

Din hud er nu også markant slappere, hvilket især ses i underansigtet, på halsen og décolleté. Den bedste behandling til at opstramme huden er Ultherapy, som booster kroppens naturlige kollagenproduktion og giver resultater på lige fod med kirurgiske alternativer, bare helt uden downtime, risici og ar.
Læs mere om Ultherapy >>

50’erne og opefter

Ida er 53 år og stifter af N’AGE.

I 50’erne er tabet af volumen og spændstighed i huden markant. Huden vil blive slappere – hvis man ikke behandler. Vi anbefaler derfor især Restylane og Ultherapy. Både Restylane og Restylane Skinbooster genskaber den tabte volumen, der i langt højere grad end rynker får dig til at se ældre ud.

Huden omkring kæbelinjen, halsen og décolleté bliver slapt og begynder at hænge i 50’erne. Til at opstramme den løse hud bruger vi Ultherapy. Behandlingen er det bedste og sikreste alternativ til at få et kirurgisk løft, men uden risici og downtime. Ultherapy stimulerer din huds produktion af kollagen, så kroppen agerer og ser ud, som da den var yngre. På denne måde opstrammes huden sikkert og effektivt indefra, uden du skal lægge dig under kniven.
Læs mere om Ultherapy >>

Men selvfølgelig handler den optimale behandling om mere end alder! 

Din livsstil, genetik, tidligere hudplejevaner og hudtype har også en kæmpe betydning. Derfor vil vi altid gerne se dig til en gratis og uforpligtende konsultation inden din behandling, så vi kan give dig skræddersyet vejledning.

Book din behandling eller gratis konsultation her >>

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja